Interview met Carole Lamarque

Interview met Carole Lamarque

Voor Bloovi, dé Belgische nieuwssite over ondernemerschap, innovatie en marketing interviewde ik Carole Lamarque, dé referentie op het gebied van Influencer Marketing. Het resultaat is een boeiend artikel dat ik met plezier met jullie deel. 

Zes hoofdstukken voor Hoek Af: De Kroonjuwelen

Zes hoofdstukken voor Hoek Af: De Kroonjuwelen

Ik werd ingeschakeld als copywriter door Eric Kenis, auteur en bezieler van Hoek Af: De Kroonjuwelen. Ik schreef zes Nederlandstalige hoofdstukken over ondernemerschap en bracht het verhaal van Showpad, StoryMe, GuardSquare, ServersCheck, Teamleader en Adolphe Sax en Cie. tot leven. 

Blogpost voor Komma Board

Blogpost voor Komma Board

Een combinatie van reizen en tech? Deze opdracht was een droom! Voor Komma Board schreef ik deze blogpost, waarin ik de ultieme roadtrip langs de westkust van de Verenigde Staten uitstippel voor iedereen die een beetje of zelfs heel veel van technologie houdt. 

Blogpost voor Mobile & IoT agency ITP

Blogpost voor Mobile & IoT agency ITP

Deze post, gebaseerd op data van In The Pocket beacon platform Harald, legt uit welk effect beacons hebben op conversie. Beacons zijn kleine apparaatjes die bluetoothsignalen verzenden. Die signalen kunnen op hun beurt worden opgepikt door smartphones en een actie triggeren of nuttige data verzamelen.

Whitepaper voor Delaware Digital

Whitepaper voor Delaware Digital

Delaware Digital is de digitale poot van Delaware Consulting. In samenwerking met de Karel de Grote Hogeschool onderzochten we de digitale maturiteit van bedrijven in Vlaanderen. Ik goot de resultaten van het onderzoek in een keurige whitepaper die je hier terugvindt. Dit is alvast de intro: